Redken Extreme Conditioner 1000ml

429 KR
Rek pris: 950 KR
Du sparar: -55%

Produktinformation

REDKEN Extreme Conditioner är åter en fantastisk hårvårdsprodukt från REDKEN. Detta balsam ger styrka, spänst och reparerar skadat och trött hår. Vidare blir håret mjukt och silkeslent och lätt att kamma igenom. Extreme Conditioner passar alla hårtyper men är speciellt utvecklat för att återbygga och stärka sprött och skadat hår.

Detta balsam är baserat på 3D Repair Complex, en av REDKENs patenterade formler. 3D Repair Complex omvandlar skadat hår till normalt hälsosamt starkt hår. Detta med hjälp av proteiner som reparerar på cellnivå, lipider som verkar på fjällskiktet och reparerar och förstärker håret struktur innefrån. REDKEN Extreme balsam efterlämnar friskt och slätt hår med en underbar glans.

Extreme Conditioner ger även ett framtida skydd och motverkar exempelvis kluvna hårtoppar. Är du ofta i miljöer som verkar negativt på ditt hår, isåfall är detta balsam något som säkert passar dig. Använder du mycket kemikalier och stylingprodukter i ditt hår, då är troligen detta rätt produkt också.

För optimala resultat kombinera med REDKEN Extreme schampo och inpackning. Köp billigt och fraktfritt här på Tiana och räkna med en snabb leverans och friskt hår.

Användning:
Applicera efter schamponering i vått hår, låt verkar i ca 2 minuter, skölj ur noggrant.

Redken Extreme Conditioner 1000ml

Passa på att fynda: