Redken Extreme Shampoo 1000ml

399 KR
Rek pris: 850 KR
Du sparar: -53%

Produktinformation

REDKEN Extreme Shampoo är ett fantastiskt schampo för skadat och kemiskt behandlat hår. Extreme schampo passar alla typer av hår som behöver en näringsbomb och hjälp med att återfå sin livslust. Baserad på 3D repair Complex, en patenterad formel från REDKEN, ger detta schampo fantastiska resultat. Håret blir starkt och återuppbyggs ändå in på molekyl och cellnivå.

Detta schampo är en av REDKENs bästsäljare och är det perfekta botemedlet mot sprött, trött och slitet hår. Säg även hej då till brutna hårtoppar med denna underbara energibomb. Liksom många andra produkter från REDKEN, innehåller Extreme shampoo proteiner, dessa tränger ner djupt i fjällskiktet på håret och verkar på djupet. Kliniska studier har bevisat att den proteinmix som REDKENs Extreme-serie är baserad på har positiv och återuppbyggande effekt på håret. Vidare innehåller Extreme naturliga lipider, dessa gör ditt hår mjukt och silkeslent samtidigt som de har kraftfullt återfuktande egenskaper. En annan viktig ingrediens är ceramider, dessa stärker håret och reparerar skadade sektioner samt stimulerar hudcellerna att själva återuppbygga sig.

REDKEN Extreme har återuppbyggande egenskaper men ger också ett starkt framtida skydd. Ditt hår kommer att kunna stå emot påfrestningar och klarar sig längre. Med REDKEN Extreme är brutna hårtoppar, sprött hår eller hår skadat av UV-ljus ett minne blott.

Användning:
Applicera i vått hår, massera in, skölj ur noggrant. Kombinera med REDKEN Extreme balsam och inpackning för optimala resultat.

Redken Extreme Shampoo 1000ml

Passa på att fynda: